Firma Lyoness spúšťa na Facebooku hru "Coin Rush"

05.03.2013 Celý región

Graz (Rakúsko) 4. marca (PROTEXT/ots) - 4. marca 2013 spustí firma Lyoness na Facebooku hru "Coin Rush (Honba za mincami)". Táto sociálna hra v retro štýle pobeží až do 30. septembra 2013 a ponúkne možnosť získať početné ceny. Hra bude takisto podporovaná v rámci kampane "Nákupná honba za pokladom".


Firma Lyoness vytvorila sociálnu hru pre Facebook v spolupráci s renomovanou agentúrou "vi knallgrau". Hru "Coin Rush (Honba za mincí)" si môžete zahrať na rade rôznych fanúšikovských stránok firmy Lyoness na Facebooku. Hra je založená na jednoduchom princípe: Hráči zbierajú virtuálne mince a musí sa vyhýbať prekážkam a nepriateľom. Hráči prechádzajú so svojimi postavami radom rôznych virtuálnych svetov. Cieľom hry je získať čo najviac mincí a prekonať aktuálne rekordné skóre. Ceny budú každý mesiac rozdelené medzi najlepších hráčov. Hlavnou cenou je cestovný poukaz v hodnote 2 000 Euro, za ktorý si možno zaobstarať nákupnú cestu podľa vlastného výberu. Celková hodnota cien je 12 tisíc Euro.


V súčasnej dobe má Lyoness na Facebooku 250 tisíc fanúšikov a prevádzkuje svoje fanúšikovské stránky vo viac ako 20 krajinách sveta. Tieto stránky umožňujú členom Lyoness vzájomnú komunikáciu a tiež komunikáciu s pracovníkmi firmy Lyoness. Navyše môžu fanúšikovia využívať exkluzívne ponuky a súťaže, ktoré pre ne firma Lyoness pripravuje.


O spoločnosti Lyoness


Lyoness je komunita medzinárodného rozsahu a tiež nákupné vernostný program. Firma aktívne pôsobí v 30 krajinách po celej Európe, ale aj v USA, Kanade, Brazílii, Spojených Arabských Emirátoch, Katare, Južnej Afrike, v Tichomorí, Hongkongu, Macau, Austrálii, Thajsku a Filipínach. Viac ako 2,6 milióna členov celosvetovo využíva Lyoness benefity u 25 000 obchodníkov ponúkajúcich vernostné programy Lyoness. Ďalšie informácie nájdete na http://www.lyoness.com.

 

Vyberte región